Pet Zvezda

Apartmani Zakos, Zlatibor – Planinska idila

Srbija

Ukoliko tragate za idealnim mestom za opuštanje, relaksaciju i beg od svakodnevice, brvnare Zakos na planini Zlatibor predstavljaju savršen izbor! Opšte je poznato da je ova planina u jugozapadnoj Srbiji popularna i veoma posećena, koliko zbog predivne prirode i svežeg vazduha, tako i zbog širokog asortimana aktivnosti kojima raspolaže. Opcija za smeštaj na Zlatiboru ima pregršt, ali Zakos apartmani se izuzetno ističu svojom lokacijom, specifičnošću, izgledom i atmosferom.

Pored odmora i relaksacije, ovo je savršeno mesto za naš organizam, zbog čistog planinskog vazduha i povoljne klime. Apartmani Zakos raspolažu sa četiri brvnare, nudeći svojim gostima sopstveni prostor i intimu.

Svaka brvnara ima svoj sopstveni letnjikovac, idealan za druženje ili za ispijanje jutarnje kafe, uživajući u pogledu na planinske predele. Brvnare raspolažu sa dve spavaće sobe, sa po dva kreveta, kao i sa kuhinjom i trpezarijom, a u kupatilu se nalazi i hidromasažna tuš kabina koja dodatno doprinosi potpunom užitku.

Apartmani Zakos

Zakos Zlatibor apartmani idealni su za romantično putovanje, ali i za porodice sa decom, a kućni ljubimci su takođe dobrodošli! Specifičan drveni enterijer i eksterijer odišu toplinom, a velika površina koja okružuje brvnare sređena je do detalja. Specifična fontana preko koje se pruža drveni mostić dodatno doprinosi bajkovitoj i magičnoj atmosferi u ovom planinskom raju.

Apartmani zakos bunar

Što se tiče hrane, gostima se na raspolaganju nalazi mesto za roštilj. Sa obzirom na to da se Zakos apartmani nalaze u blizini centra Zlatibora, lako se može otići u bilo koji restoran, jer se sve nalazi na dohvat ruke.

U toplim mesecima, gosti se mogu rashladiti i uživati na bazenu, a za vreme svog boravka u Zakos apartmanima, iskoristite priliku da posetite obližnje atrakcije, kao što su Stopića pećina, etno selo Sirogojno i vodopad u Gostilju.

Apartmani Zakos bazen

Bilo koje godišnje doba da je u pitanju, mesto koje će vam pružiti relaksaciju i zaklon od gužve, kao i odmor od svakodnevice, su upravo Zakos apartmani. Specifične brvnare i predivno okruženje pružiće vam prijatnu i toplu atmosferu u kojoj ćete se sigurno odmoriti i preporoditi!

  • Plaćanje karticom
  • Wi-Fi
  • Pet friendly
  • Parking