Pet Zvezda

Barutana & Blender party; Sonja Moonear & Marko Nastić

Aktuelno

Nakon dve godine od prethodnog nastupa, minimal i tehno legenda, Sonja Moonear, vodeće ime svetske andergraund elektronske scene i nosilac laskavog nadimka „ženski Villalobos“, vraća se u Barutanu, u petak 31. jul, od 23h do 06h kada će nastupiti sa Markom Nastićem, jednim od najvećih izvođača, kada je reč o domaćim tehno di-džejevima i producentima.

Barutana & Blender party


Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 890 dinara za regularne karte i 1390 dinara za VIP.

Ko je Sonja Moonear?

Jedna od tri najtraženija ženska svetska di-džeja, Sonja Moonear, ponovo dolazi u Beograd, da demonstrira stapanje suptilnog minimala i moćnog tehno gruva i zabavi klabere svojim autentičnim setom i zavidnim veštinama miksanja, uz eklektični ukus i kolekciju ploča na kojoj se može pozavideti.

Saradnja sa velikim imenima elektonske muzike, poput Ricardo-a Villalobos-aLuciano-aMiss Kittin, koji su prepoznali njen talenat, doneli su joj svetsku slavu. Od 2002. godine učestvuje u sve ambicioznijim projektima, pa je započela inostranu karijeru, otputovavši u Tokijo, a ubrzo su njene muzičke mikseve puštali od Brazila, Nemačke do Švedske.

Sonjina muzikapredstavlja dip/minimal/tek forme, uvek začinjena egzotičnim i neuobičajenim komadima koje pažljivo bira kao strastvena kolekcionarka. Čuvena je po besprekornim tranzicijama, a među publikom je posebno popularna njena veština stapanja suptilnih minimal i tek traka sa sirovim gruvom i energijom tehna.

Ko je Marko Nastić?


Marko Nastić, di-džej i producent sa preko 20 godina uspešne karijere iza sebe, jedan je od najaktivnijih domaćih di-džejeva u inostranstvu. Tokom devedesetih Nastićje postao sastavni deo svih važnih elektronskih događaja u Beogradu i Srbiji. 
Već do svoje 25. godine delio je di-džej pult sa zvezdama svetske elektronske scene kao što su Carl Cox, Sven Vath, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyeri mnogim drugima. 
Osnovao je prvu srpsku techno izdavačku kuću pod imenom Recon Warriors, u okviru koje je formirao još dva lejbela – Recon Light i Traffica.

EVENT (LINK)