Pet Zvezda

Čaša vina i Balašević tribute bend

Aktuelno

Nakon duge pauze koju smo svi zajedno napravili u povlačenju u kuće i u sebe, uželeli smo se bliskih susreta. Zato su nam tu divni izvođači Balašević tribute, da bi nam popravili raspoloženje.


Nedostajalo nam je da se okupimo u pesmama koje nas svaki put promeškolje i dodaju još jednu, pravu boju na portrete naših života.
Ako i vi volite Balaševića, njegovu čaroliju sa rečima, tople stihove i melodiju nekih pomalo zaboravljenih vremena, vidimo se u subotu, 27.06. u 20:30h, u Klubu Dvorište.


Biće to noć puna miline i nekih nedostajućih zagrljaja, vina i pesme, i pre svega, dragocenih susreta ka unutra i spolja.
Cena rezervacije po osobi je 500, 00 dinara i podrazumeva tanjir Banatskog predjela (čvarci, slaninica, mladi sir, kobasica, proja i mladi luk).


A za sve vas koji još nisu posetili, želimo da znate da je ,,Klub Dvorište” ugostiteljski objekat u Pančevu koji odiše posebnom, domaćom, toplom atmosferom.

Ukusna hrana, prijatno osoblje i prelep enterijer prvi put će vas oduševiti, drugi put obradovati, a treći put ćete se već osetiti kao kod kuće.

Rezervacije na telefon: 062 856 4996
Radno vreme telefona: 08-17h
Vidimo se u Dvorištu! 

EVENT (LINK)