Pet Zvezda

Časovi kubanske salse – Dva meseca potpuno BESPLATNO

Aktuelno

Salsa je izuzetno strastven i energičan ples koji pojedincu daje slobodu da izgradi svoj lični stil. Kada su u pitanju zdravlje i fizički izgled, savršena je za oblikovanje tela. Ona je u Srbiji veoma rasprostranjena i uživa veliki broj ljubitelja.  

Zato se i odvija  promotivni period u klubu „Fiesta“ Beograd:
Časovi kubanske salse – DVA MESECA potpuno BESPLATNO!

Iako našem narodu ova igra nije svojstvena ni po klimi ni po običajima, Srbi su veoma talentovani, kvalitetno igraju salsu i uspešno savladavaju sve njene korake.

Mi smo jedna od retkih nacija koje su „više talentovane“ od drugih. Iz nekog razloga smo manje konzervativni i više imamo te njihove kubanske energije koju oni proživljavaju dok igraju salsu. Instruktori mahom vole nas Srbe zato što dajemo sebe u ples, ne igramo ga samo tehnički dobro, već više plešemo srcem, a telo prati taj ritam srca.

Salsa pomaže u prevazilaženju određenih predrasuda u vezi plesa, posebno kod muškaraca. U poslednje vreme na salsi, pored devojaka, prisutan je i veliki broj muške populacije.

Kada možete početi sa časovima kubanske salse?

Početna grupa kreće 6. JULA.
Prijave nisu potrebne, a možete nam se priključiti zaključno sa 15.julom.
Termini su dva puta nedeljno:
PONEDELJKOM od 18h i od 19h
SREDOM od 17h i od 18h
(***birate vreme koji vam odgovara***)

GDE?
Klub „Fiesta“, Golsvordijeva 13.

Ukoliko imate pitanja možete pisati u inbox stranice Kluba Fiesta ili  pozvati na broj +381 69 339 54 95

Dobrodošli u Fiestu!
P.S.
Pozivaju se svi oni koji su krenuli na početnu grupu u martu, da  se pridruže i nastave sa časovima u julskoj grupi. Svi oni koji su bili zaintersovani za aprilsku grupu, takodje  se mogu pridruziti u julu. 

Event (LINK)
Klub Fiesta (LINK)