Pet Zvezda

Hotel Snješko- Prava lokacija za strastvene skijaše

Klasik hotel

Ukoliko želite da vam dan počne raznovrsnim doručkom a završi se dobrom zabavom, hotel Snješko na Jahorini je idealno mesto za takvu zimsku idilu.

Hotel se nalazi u samom centru Jahorine, Poljicama, a samo par koraka od hotela se nalazi ski lift koji će vas odvesti do vrha sa kog se pruža nezaboravni pogled za sve prave uživaoce zimskih sportova. Pored izvanredne lokacije, hotel ostavlja utisak prijatne domaćinske atmosfere, upotpunjene etno detaljima koji vas neprekidno podsećaju da se nalazite na jednoj od najlepših planina na Balkanu.

Snješko raspolaže kapacitetom od 25 soba različite strukture: dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne kao i sobe sa galerijom predviđene za smeštaj 5 osoba. Takođe, Wi-fi je besplatan i dostupan u celom objektu. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom, a u okviru objekta nalazi se trpezarija sa savremeno opremljenom kuhinjom. 

Hotel Snjesko Jahorina

Ukoliko ste za mirniju varijantu, kamin je mesto gde, uz kuvano vino, možete da se opustite nakon aktivnog skijaškog dana. A tu gde je vino tu je i kvalitetna hrana! Za gastronomske specijalitete, kako domaće tako i internacionalne kuhinje pobrinuće se iskusni kuvari koji će od svakog obroka napraviti svojevrstan doživljaj.

Kako je Snješko prvenstveno namenjen porodičnom odmoru, hotel nudi i uslugu čuvanja dece ukoliko se odlučite za romantično veče u dvoje ili pak želite da se dobro provedete slušajući živu muziku. Pored svirki koje se organizuju u hotelu, Snješko ima i bogat novogodišnji program kojem se gosti rado iznova vraćaju.

Bilo da želite da vam ski staza bude na dohvat ruke ili samo da osetite zimsku čaroliju ove planine, hotel Snješko je pravo mesto za vaše sledeće zimovanje.

Ukoliko želite da vaše zimovanje provedete u ovom hotelu, rezervišite ovde.