Pet Zvezda

Vila Majur – vojvođanska bajka

Klasik hotel

Ako želite da se oslobodite stresa, potrebno je da osetite malo mirne, vojvođanske atmosfere. Hotel Vila Majur na severu Vojvodine, uz samu granicu, vam baš to i omogućuje. Elegantan enterijer, priroda, i niz aktivnosti koje mogu da vam ispune dan, zasigurno će prirediti odmor za pamćenje.

Hotel se nalazi na Kelebiji, u blizini Subotice, ali ono što ovaj hotel čini pravom oazom mira jeste borova šuma koja ga okružuje kao i jezero koje se nalazi svega sto metara od hotela, na kom mogu okušati sreću pecaroši.

Ovakav ambijent, udaljen od gradske vreve, predstavlja idealno mesto za proslave i svedbe,a za one koji žele venačanje kao iz bajke.

Vila Majur Subotica

Odmor u Vili Majur može biti aktivni odmor. Vila raspolaže sa dva teniska terena a u blizini je i ergela lipicanera, pa vreme možete ispuniti aktivnostima kao što su vožnja fijakerom, jahanje ili vožnja biciklom.

Međutim, ako vam je potrebno čisto opuštanje, iz svog apartmana se možete spustiti do zatvorenog bazena, a posle plivanja uživati u sauni ili tradicionalnoj vojvođanskoj kuhinji hotelskog restorana.

Hotel vila Majur raspolaže sa više kategorjia soba i apartmana od kojih su neki luksuzno opremljeni eksluzivnim nameštajem, kaminom i đakuzijem i imaju predivan pogledan na borovu šumu.

Idealan položaj hotela vam pruža mogućnost da za vrlo kratko vreme stignete do bilo kog mesta u Mađarskoj ili pak obiđete znamenitosti Subotice, grada sa secesijskom arhitekturom.

Posebno izdvajamo romantičan vikend za dvoje, koji obuhvata dva polupansiona, čas jahanja, vožnju fijakerom kao i korišćenje bazena, teretane, teniskih terena i saune.

Ako jednom dođete, Vila Majur će bit mesto kome ćete se uvek vraćati!

  • Plaćanje karticom
  • Plaćanje gotovinom
  • Wi-Fi
  • Parking
  • Pušačka zona
  • Nepušačka zona
  • Bašta