Pet Zvezda

Tijana Stoisavljević Milutinović – „Lafayette je nešto najlepše što se otvorilo u Beogradu“

Poznati preporučuju

Tijana Stoisavljević Milutinović je TV lice koje pleni lepotom svakog utorka u popularnoj emisiji AmiG show. Tijana je osim ovoga i top model koji je često putuje, isprobava razna jela i obožava da vodi računa o svom izgledu i zdravlju. Za naš portal je otkrila i koja mesta u Beogradu najviše voli, gde je najbolja kafa, ali i koja je naredna destinacija koju planira da poseti već na leto.

1. Dosta si putovala, koja je tvoja omiljena destinacija i zašto?

Obožavam da putujem. To je moja najveća strast I najveće bogatstvo. Što se Evrope tiče, Madrid je moj omiljeni grad. A najlepše mesto na svetu, kom se uvek rado vraćam, gde sam I provela jedan deo detinjstva, definitivno je Los Andjeles. Kalifornija sama po sebi ne može da se meri ni sa čim. Najlepša klima na svetu, posebni ljudi. Nije Los Andjeles džabe grad andjela.

Tijana Stoisavljević

2. Čiju kuhinju najviše voliš i koje je tvoje omiljeno jelo?

Meksicku, italijansku I japansku. Nemam omiljeno jelo, ali obožavam ljuto I testeninu.

3. Koja mesta u Beogradu najviše posećuješ?

Svako ko me poznaje zna gde moze da me nadje. Ili sam u restoranu Voulez Vous ili u Lamartinu. Novo mesto koje obožavam je Angry Monk.

4. Najbolja kafa u Beogradu je….?

U Lamartinu, naravno! 

5. Da li više voliš kafane ili diskoteke?

Nisam noćna ptica ( što ne znaci da nekad nisam bila, ali ako treba da se bira, biram klubove. Trenutno moja mera je Lafayette , nešto najlepše sto se skoro otvorilo u Beogradu.

Tijana Stoisavljević

6. Na svojim društvenim mrežama često postavljaš svoje treninge, koliko zapravo vodiš računa o izgledu?

Poslednjih godinu dana aktivno treniram, posle dugo dugo vremena I vrlo sam ponosna na sebe što sam se vratila. 12 godina sam se profesionalno bavila sportom,nakon povrede naglo sam prestala I dugo mi je trebalo da se vratim. I moram da se pohvalim da u poslednje vreme vrlo vodim zdrav život. Što se izgleda , negovana žena za mene je lepa žena. Nega je na prvom mestu uvek.

7. Tvoja omiljena junk hrana?

Naćosi sa mnoogoo sosa! 

8. Destinacija koju bi volela da posetiš?

Mexico je planiran sad na leto I nadam se da nećemo morati da menjamo planove! 

Tijana Stoisavljević

9. S obzirom da smo u vanrednoj situaciji, da li naručuješ online hranu ili ipak ti kuvaš?

Volim da kuvam u ovakvim situacijama kad imam vremena…ali ono što ja volim da jedem. Kad živis sa profesionalnim sportistom koji se posebno hrani, to baš I nije tako lako. U tom slučaju I dostava pomaže.