Pet Zvezda

Mirna oaza nadomak Beograda- S klub Jakovo

Srbija

Nadomak Beograda, tačnije u Jakovu, nalazi se jedan od najlepših kompleksa u zemlji.

Za samo dvadesetak minuta vožnje od centra grada, možete uživati u mirnoj oazi S kluba, koja obiluje luksuznim sadržajem.

s klub jakovo

Čitav kompleks čini:

1. Spa centar (Wellnes i Spa centar će vam pružiti savršenu revitalizaciju fizičkog i mentalnog sistema. U fantastičnom ambijentu koji odiše egzotičnim koloritom Spa centar Vam nudi: slanu sobu, tursko kupatilo, jakuzzi, saunu, teretanu, float spa kapsulu i veliki izbor masaža. Korišćenje Wellness i Spa centra je namenjeno samo za goste hotela.)

S klub jakovo wellnes

2.Restoran (restoran nacionalne kuhinje je komplementaran spoj tradicionalnog i savremenog nudeći jedinstveno hedonističko iskustvo,uz ukuse i mirise koji će zadovoljiti i najprobirljivije gastronome. Možete uživati u otvorenom ambijentu bašte restorana ili u zatvorenom ambijentu sale sa bazenom i kamin sale. Da bi ste osetili draži ovog modernog objekta usred prirode morate doći i uveriti se.)

3. Smeštaj (Hotel S Klub raspolaže sa 50 smeštajnih jedinica ukupnog kapaciteta do 160 osoba. U ponudi su standard sobe i apartmani, superior sobe i apartmani i Lux apartmani sa mogućnosti smeštaja u jednokrevetnoj, dvokrevetnoj, trokrevetnoj i četvorokrevetnoj strukturi. Posebno izdvajaju novoizgrađene superior apartmane u bungalovima od drveta smeštene u neposrednoj blizina akva parka.)

s klub jakovo apartmani

4. Akva park (Poseduje 8 bazena i 12 tobogana, mesto za odmor ili neviđeno adrenalinsko iskustvo i avanturu,  izaberite sami.)

S klub akva park

5. Ne zaboravimo dodati i postojanje sala koje sluze za razne konferencije, porodična okupljanja, seminare i svadbe.

Ako još niste posetili ovo mesto, mi vam toplo preporučujemo. Uz sve mere predostrožnosti, od nedavno, sa radom je otpočeo restoran u okviru S kluba.  

s klub jakovo apartmani

Za više informacija o početku rada sa ostalim dobrobitima kompleksa, možete se informisati putem: 

Sajt S klub Jakova 

Instagram 

Facebook