Pet Zvezda

Moderan ambijent, guilt free hrana, D’JUS savršenstvo za sva čula

Barovi

Beograd nudi mnoštvo restorana, ukusne, zdrave hrane, ali novootvoreni D’JUS bar i restoran u Beogradu, na adresi Maršala Birjuzova nudi mnogo više.

D’JUS je specijalizovan za hladno ceđene sokove, u kojima se ne koristi HPP, High Pressure Pasteurisation ili bilo koji drugi vid pasterizacije. Osim sokova, tu je i preukusna guilt free hrana.

Posebne recepture za sokove, tehnologija proizvodnje, namirnice najboljeg kvaliteta i pažljivo pripremanje čine da sokovi pored odličnog ukusa imaju i mnoštvo benefita za organizam.

Sokovi se mogu koristiti pojedinačno kao dopuna svakodnevnoj ishrani ili kao Detox tri I više dana što je ustvari jedan od najboljih načina da se telo pročisti od toksina i da se odmori od unošenja hrane.

Koriste se mašine vrhunskog kvaliteta za hladno cedjenje kako bi njihovi sokovi sveži ali samo do pet dana umesto trideset dana kao oni koji se mogu naći u širokoj potrošnji.

Ovaj način rada potvrdjuje da su ovi sokovi zaista sveži. D’JUS mometalno ima u ponudi osam različitih vrsta sokova, jedan shot, i detoks paket. Uskoro će lansirati sokove manjih dimenzija, lifestyle sokove.

Uz hladno ceđene sokove D’JUS nudi i raznovrsnu paletu jela na svom meniju gde su objedinili ukuse Mediterana, Srednjeg istoka i Aziije kako bi ponudili istinski guilt free meni.

D’JUS nije još jedan jednoličan restoran zdrave hrane i sokova sa prijatnim enterijerom i blender cuisine.

Djus bar cedjeni sokovi

Želeli su da otklone famu da zdravo nije ukusno i da zdravo mora da bude dosadno da na neki način sputava čula. Zbog toga radije koriste termin guilt free nego zdravo kada opisuju svoju hranu.

Bilo da ste vegan, vegetarijanac ili da jedete ribu ili čak ako povremeno jedete meso D’JUS će uvek imati nešto da vam ponudi kako bi zadovoljili svoje želje.

Deteljnije informacije u vezi sa Detox programom, benefitima za svaki sok pojedinačno i ponudi hrane mozete dobiti na sajtu d-jus, Instagram stranici djus.belgrade putem telefona 011/2635-496 D’JUS i DETOX Hotline 069/4400-828.

_Hrana_Cedjeni sokovi_Detox_

  • Plaćanje karticom
  • Plaćanje gotovinom
  • Wi-Fi
  • Nepušačka zona
  • Bašta