Pet Zvezda

NEW YEAR’S CÉLÉBRATION 2020 LAFAYETTE

Aktuelno

Želite magičan provod za Novu godinu? Želite li nešto zaista ekskluzivno?

Mesdames et Messieurs, dobrodošli u Lafayette, mesto izuzetne gastro ponude, očaravajućih svetala i fascinantnih novogodišnjih kabaretskih predstava. I to nije sve! Ostanite sa nama dugo u noć, uz naše DJ-eve, koji obećavaju novogodišnji provod za pamćenje.

Lafayette Beton Hala

Dođite do Lafayetta-a, koji je više od restorana i više od kluba. Uživajte u pariskom duhu i jedinstvenom programu na popularnoj lokaciji Beograda, čuvenoj Beton Hali  s pogledom na reku Savu.

 Novogodišnji program:

31. Decembar / Večera + novogodišnji kabaretski šou + DJ set 

Lafayette ima ponudu za doček Nove godine, koja će zadovoljiti sve hedoniste.

U cenu karte uključena je večera / novogodišnji set menu / meso ili riba / osmišljen od strane naša dva šefa kuhinje, koji su kreirali jelovnik koji spaja ukusnu francusku kuhinju sa modernim azijskim ukusima + welcome drink.

Lafayette zurka

Uz večeru, uživaćete u  novogodišnjem kabaretskom programu, koji su za vas spremili poznati glumci i koreografi sa svojim talentovanim umetnicima, stvarajući nezaboravne trenutke vama i vašem društvu.

Lafayette nudi najfinija odabrana vina, veliki izbor eskluzivnih zestokih pica i koktela.

U nastavku večeri,do ranih jutarnjih sati,zaigrajte uz neodoljive ritmove naših sjanih DJ-eva. 

Lafayette program

1. Januar / Večera + novogodišnji kabaretski šou + Shantel DJ set / disco fever

Lafayette nema reprizu, svako veče je poseban doživljaj.

Započnite Novu godinu u jednom od najlepših prostora, uz večeru a la carte , kabaretski program i vrele ritmove  koji nam donosi specijalni gost večeri, svetski poznati dj i muzičar Shantel, koji spektakularno spaja tradicionalnu muziku sa elektronskim ritmovima.

Lafayette nudi najfinija odabrana vina, veliki izbor eskluzivnih žestokih pića i koktela.

Lafayette predstava

2. Januar /  Večera + novogodišnji kabaretski šou + DJ

Za drugi dan Nove godine, Laffayete Vam nudi bogat program koji čine večera a la carte i izuzetna gastro ponuda naša 2 šefa kuhinje uz očaravajuću kabaretsku predstavu.Lafayette nudi najfinija odabrana vina, veliki izbor eskluzivnih žestokih pića i koktela.

Nakon toga, Lafayette poprima klupsku atmosferu i na scenu stupaju DJ-evi koji će vas zadržati u plesnoj atmosferi duboko u noć.

LAFAYETTE CUISINE CABARET CLUB

LA CÉLÉBRATION 2020

Za više informacija pogledajte njihov sajt kao i Instagram na @lafayette.belgrade