Pet Zvezda

No sleep till EXIT

Aktuelno

U duhu proslave svog dvadesetog rođendana na Petrovaradinskoj tvrđavi od 13. do 16. avgusta, EXIT sprema i veliko beogradsko zagrevanje koje će se ipak održati4. i 5. septembra pod nazivom „No Sleep till EXIT“!

EXIT

Nakon procena Kriznog štaba da će do stabilizacije epidemiološke slike da dođe tek sredinom jula, smatra se da je najbolje da se nadolazeći No Sleep Open Air 2020. pomeri na kasniji termin ovog leta.

Ovaj događaj odigraće se na novoj lokaciji – Luka Beograda, sa značajno većom kvadraturom po jednom posetiocu, takođe odmah uz obalu Dunava, iza hangara u kojima se svake godine održava i No sleep Festival. I dalje ostaje ista moćna selekcija domaćih i regionalnih heroja koju čine Artan Lili, Vojko Vrućina, Marko Nastić, Maika, Z++, Kristijan Molnar, Spejs Noksi, Coeus, Britni, Enzzy i Lutemania.  

Sve ulaznice važiće i za novi termin, a svi kojima ne odgovaraju novi datumi, imaće priliku da povrate novac. Više informacija o konkretnoj proceduri i rokovima za povrat biće objavljeno uskoro na zvaničnom sajtu. Organizatori apeluju na sve fanove da budu bezbedni, te da se uz odgovorno ponašanje sačuva leto pred nama jer su zdravlje i bezbednost uvek ispred svega.

REDOVNA PRODAJA:
Redovna cena ulaznice za sve koji NEMAJU EXIT 2.0. ulaznicu iznosi:
590 rsd za petak i 1590 rsd za subotu.
Ulaznice dostupne online i na prodajnim mestima.

VLASNICI EXIT 2.0 ULAZNICA
Vlasnici EXIT ulaznica ostvaruju sledeće pogodnosti:
– Poklon ulaznicu za petak, 4. septembar
Potrebno je prijaviti se na: LINK
i poneti lični dokument i bar-kod pločicu EXIT 2.0 narukvice
– Popust za ulaznicu za subotu, 5. septembar
Unesi bar-kod sa EXIT 2.0. ulaznice i ostvari popust od 30%
*Popust se ostvaruje SAMO putem online kupovine

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

GDE SE NALAZE PRODAJNA MESTA?

Ulaznice su u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži(LINK)u: 

Novom Sadu,

Beogradu i Novom Beogradu,

Kragujevcu,

Nišu,

ostalim mestima.

Ulaznice mogu da vam pošalju kurirskom službom (Post express) u bilo koje mestu u Republici Srbiji. Cena isporuke ulaznice je 310 din. Za više informacija pošaljite  mejl na tix@gigstix.com ili pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

Isto tako ukoliko ulaznice želite da kupite kao pravno lice, pošaljite mejl na  tix@gigstix.com ili  pozovite telefonom na broj 021/472-4816.

Event (LINK)