Pet Zvezda

Slovenija – Terme Olimpia, Wellness centar Orhidelia i hotel Sotelia

WELLNESS&SPA

Slovenija, prelepa država u istočnoj Evropi, jedna je od najtraženijih destinacija za uživanje i odmor. Netaknuta priroda, planinski vazduh, i predivna jezera su samo neki od ukrasa koji ovu državu čine posebnom. Ono čime Slovenija pre svega može da se pohvali jesu terme. Banje u neposrednoj blizini termalnih izvora, bogate su lekovitom vodom, pa im se shodno tome ljudi rado okreću, koliko zbog zdravlja, toliko i zbog različitih mogućnosti za odmor i relaksaciju.

U Sloveniji postoji veliki izbor termi, između kojih ćemo ovaj put izdvojiti Terme Olimpia. Terme Olimpia se nalaze u neposrednoj blizini granice sa Hrvatskom, i predstavljaju jednu od najposećenijih destinacija upravo zbog svoje impresivne ponude spa&wellness centara, od kojih se posebno izdvaja interesantan i očaravajući spa&wellness centar Orhidelia! Ovaj prestižan i prostran wellness centar pruža različite mogućnosti za uživanje. U okviru otvorenog bazena nalazi se vodeni bar, a zatvoreni bazen očarava svetlećom pećinom, brojnim ostrvcima, gejzirima i mnogim drugim specifičnostima. Naravno, Orhidelia pruža i veliki izbor sauna, a zanimljivo je i to što se u okviru spa centra nalazi mali bar gde možete uživati u različitim preukusnim kulinarskim specijalitetima! Zahvaljujući brojim uslugama, ovo predstavlja idealan izbor za romantični odmor, ali i za porodično putovanje.

Što se tiče smeštaja, zahvaljujući velikom broju opcija, ovde svako može da pronađe pravi izbor za sebe. Ipak, hotel Sotelia je definitivno najinteresantniji i najlepši izbor, pre svega zbog svoje specifične arhitekture i položaja. Važno je to što je upravo ovaj hotel, čije okruženje krase zelenilo i netaknuta priroda, dobio zlatnu medalju 2009. godine na evropskom takmičenju za najlepše mesto. Hotel Sotelia je povezan podzemnim hodnikom sa spa&wellness centrom Orhidelia, a njegov impresivan izgled i ponude za relaksaciju ostavice vas bez daha!

Wellness Orhidelia je melem za oči zbog svog gracioznog, luksuznog i specifičnog izgleda, ali i najbolja terapija za naše telo i duh zahvaljujući širokoj lepezi ponuda za opuštanje i odmor!