Pet Zvezda

Uživajte u gracioznom ambijentu hotela Kalamper

All inclusive hotel

Hotel Kalamper nalazi se u Dobroj vodi, pored Bara, i predstavlja idealno mesto za relaksaciju i uživanje u vrelim, letnjim danima. Ovo je luksuzno i otmeno mesto koje osvaja svojim izgledom, ali i odličnim položajem, jer se nalazi na svega 100 metara od plaže Veliki Pijesak.

Svojim posetiocima hotel Kalamper nudi široki asortiman različitih usluga. Uživajući u morskom vazduhu, kao i u prijatnom, gracioznom ambijentu, svi ljudi ovde mogu pronaći svoj delić raja. Enterijer hotela je podjednako očaravajući kao i njegova spoljašnjost, a sobe su pažljivo sređene u savremenom duhu, uredne, sa neverovatno udobnim krevetima i pogledom na horizont. Posetiocima je za uživanje dostupan spa centar u okviru kompleksa, koji broji više bazena, uključujući i otvoreni bazen na vrhu hotela, kao i bazen za decu. U okviru spa centra se takođe nalaze i tursko kupatilo, slana soba, sauna i mnogi drugi užitci. Roditelji imaju priliku da svoju decu odvedu u igraonicu u okviru hotela, a svima je dostupna i teretana za rekreaciju. 

Elegantni lounge bar na krovu hotela, idealan za uživanje u večernjim satima, privlači posebnu pažnju i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Takođe, restoran hotela Kalamper može se pohvaliti velikom ponudom jela koja oduševljavaju svakog posetioca. Hrana je kvalitetna, ukusna i raznovrsna. Važno je pomenuti i osoblje hotela koje obezbeđuje veoma ljubaznu, prijatnu i srdačnu atmosferu, koja nagoni ljude da ponovo dođu ovde.  

Fotograf Sergej Zabijako

Hotel Kalamper je pravo mesto za svakoga ko želi u potpunosti da se relaksira, odmori i pročisti mozak od problema i obaveza. Luksuzan i prefinjen izgled hotela, opuštajuća i pozitivna atmosfera, kao i veliki broj usluga, ostaviće svakoga bez daha!