Pet Zvezda

Vidikovac na Avalskom tornju opet počinje sa radom

Aktuelno
Avalski toranj

Vidikovac na Avalskom tornju opet počinje sa radom 16. 05. 2020. nakon dva meseca privremenog prekida rada.

Jedna od neizbežnih destinacija tokom posete Beogradu je, bez svake sumnje, planina Avala. Naime, ova planina je od centra udaljena samo 20tak kilometara, starim putem koji vodi ka Kragujevcu. Avala svim posetiocima nudi mnoštvo sadržaja. Tu su i istorijske lokacije koje bi trebalo obići. Avalski toranjje lokacija koja ima svoju priču pa predstavlja nezaobilaznu turističku destinaciju koja ima i istorijski značaj, ali i vidikovac sa koga se pruža jedan od najlepših pogleda ne samo na Beograd, već i na dobar deo Šumadije.

Avalski toranj

Radno vreme ponovnog otvaranja biće uobičajeno od 9do 20časova.

Svi prateći sadržaji za posetioce će takođe biti na raspolaganju: dečiji park, teretana na otvorenom, sportski tereni, ugostiteljski objekti, suvenirnice itd.

Nastavlja se sa praksom da vikendima, prilikom boravka na kompleksu tornja, posetioci pazare kvalitetne organske proizvode koje nude podavalska domaćinstva: sireve, med, suhomesnate proizvode, domaće sokove i džemove.

Avalski toranj

U subotu uveče, svetleći ljubičastom bojom, ovaj simbol grada pružiće podršku obolelima od HAE (Hereditarni angioedema) što je redak urođeni nedostatak jednog krvnog proteina.Verujemo da je većini nedostajao Avalski toranj, iako su ga dosta puta posetili. A, ne sumnjamo da će posetioci koji se odluče da prvi put ovog proleća posete Avalu, istom biti oduševljeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *