Pet Zvezda

Za dušu i telo – New Marinero

Hrana i piće

Za dušu i telo – New Marinero. Dopustite da vaše telo obuzme duh Mediterana, dok uživate u vrhunskim morskim specijalitetima, propraćenim laganim ritmom mediteranske muzike.

New Marinero

Restoran-splav New Marinero se nalazi na obali Dunava, na međi između starog kaldrmisanog i  drugog, novijeg dela Zemunskog keja, tačno preko puta plaže Lido na Velikom ratnom ostrvu. Na ugostiteljskom nebu sijaju od 2014. godine, konstantno šireći svoje kapacitete. 

Pozivaju vas da proleće provedete odmarajući u njihovoj bašti, oazi punoj drveća i zelenila, koje, ako se samo malo prepustite, može da vas zanese, omami i opije. U tom slučaju poslužiće vam sveže-ceđenim prirodnim sokovima, dok će majstorije sa koktelima ostaviti za neku drugu priliku. Inače najverniji gosti njihove prelepe bašte su malci koje roditelji redovno dovode u okolinu koja je potpuno bezbedna za njih.

New Marinero

Na leto se možete prebaciti na terasu restorana, ukoliko vam je u blizini vode lepše i svežije. Tu se spokojno sedi i uživa u pogledu na panoramu Dunava. 

Do njih redovno svraćaju i najlepši gosti našeg grada – jato slobodnih labudova. Inače rado napominju da su pet friendly restoran. 

Njihova terasa ima još jednu prednost – prilagodljiva je svim vremenskim uslovima. Zimi je zatvorena i dobro ugrejana, pa samim tim i zimu možete provesti upravo na samoj reci uz neki topli napitak ili jelo da vas dodatno greje.

Takođe, organizuju i sve moguće vrste proslava bitnih događaja u vašim životima, od rođendana do svadbenih veselja. Osluškujući potrebe gostiju, unapređujući uslugu, svakodnevno možete čuti zvuke sa bogatog i raznovrsnog muzičkog repertoara. Note se smenjuju u zavisnosti od dana u nedelji – od kvalitetnih akustičnih vibracija, sve do nastupa velikih bendova sa većim brojem muzičara na bini, koji svaki na svoj način kreiraju muzičku čaroliju.

New Marinero

Na meniju preovlađuju slasni ukusi Mediterana, sa primesama Bečke i posebno Dalmatinske kuhinje.

Kod njih možete pojesti jela kao što su Sardele na gradelama, Bečki Fijaker gulaš, Dalmatinsku Pašticadu, a svako pažljivo izabrano jelo iz ponude za sebe govori i po nekoliko svetskih jezika. I nije u pitanju samo izbor jela, već su tajni začini koje njihovi kuvari koriste u pripremi obroka. 

New Marinero

Pažljivo i nasmejano osoblje uvek vodi računa o visokom kvalitetu usluge i čini sve da se osećate odomaćeno, baš kao kod svoje kuće! 

New Marinero sajt (LINK)
Instagram (LINK)
Facebook (LINK)